Un medic, fost senator, a refuzat să trateze un copilaș cu arsuri. Imaginile sunt halucinante: ,,Dar cine l-a fript acolo? Eu l-am fript?” - VIDEO


Părinții unui copilaș au trăit șocul vieții lor când medicul de la Centrul de Permanență din Baia Sprie la care au apelat după ce copilul lor suferise arsuri pe față  a refuzat să trateze băiețelul. 

Băiețelul de 6 ani a ajuns a suferit arsuri, după ce a căzut cu bicicleta și s-a atins cu fața de grătarul încins. Din imagini se poate observa însă că medicul nu pare prea îngrijorat de starea copilului, menționând că acest lucru nu e o urgență.

”Buna ziua, nu am vrut să postez aceste clipuri, dar m-am gândit că trebuie făcut ,,vedetă” acest „Doctor”. Am avut un incident și am mers la urgență. Acolo medicul mi-a spus: „De ce l-ați adus, că e CACA MACA”. Băiatul meu, din greșeală și din nefericire, s-a atins de grătar și s-a ars. Am mers la Urgență la Centrul de Sănătate din Baia Sprie. Acolo am primit ca răspuns cuvintele de mai sus”, au transmis părinții potrivit Vasile Dale. 

Potrivit sursei citate, medicul din imagini ar fi Liviu Titus Pașca, fost senator al României timp trei mandate (1996-2000, 2008-2012 și 2012-2016). 

Acesta era de gardă la centrul din Baia Sprie, loc înființat pentru locuitorii orașului și cei care locuiesc în localitățile din apropiere, tocmai pentru a nu aglomera UPU Baia Mare.

În imaginile șocante, fostul senator menționează că nu este plătit pentru astfel de cazuri și încearcă chiar să se dea drept șofer la un moment dat.

Medicul le reproșează părinților ba că l-au adus prea târziu, ba că n-au avut grijă de el, subliniind într-una că acest caz este unul minor, spre disperarea părinților. 

Iată o parte din dialogul halucinant dintre părinții copilului, vizibil furioși, și medicul care stătea relaxat pe scaun:

Părinte: ”Noi venim să primim ajutor aici și dvs spuneți că e caca-maca? De două ore plânge?

Medic: Dar cine l-a fript acolo? Eu l-am fript?

Părinte: Păi de ce sunteți aici?

Medic: Păi nu ați avut grijă de copil!

Părinte: S-a împiedicat în bicicletă și a căzut pe grătar.

Medic: Probabil o picat pe la 7 și dvs ați venit acum cu el…

Părinte: O zis că pentru treaba asta am venit? Că e caca-maca.

Medic: Dar cum vreți să vorbesc.

Părinte: Cum îl cheamă pe domnul ăsta? Pentru asta sunteți plătit.

Medic: Dacă te duci la urgență la Baia Mare stai vreo 4 ore.

Părinte: Acolo nu spune că e caca-maca. Pentru arsură nu stăm.

Medic: Eu sunt plătit să rezolv urgențele. Asta nu e urgență.

Părinte: Dacă e caca maca dvs pentru ce veniți aici?

Medic: Eu sunt șofer.

Părinte: Păi dacă sunteți șofer după ce stați aici pe scaun. Mergeți și stați în mașină.


Comentarii Facebook