Un tânăr de 19 ani s-a înecat într-un lac din Ardeal după ce și-a pierdut echilibrul de pe ponton. Medicii nu au reușit să îl salveze


Un tânăr de 19 ani a murit joi seara, în județul Bistrița-Năsăud, în lacul Colibița, după ce ar fi căzut în apă de pe un ponton. Salvatorii au fost anunțați de către prietenii tânărului, însă aceștia nu au reușit să îl mai salveze. 

Băiatul de 19 ani, originar din Prundu Bârgăului, se afla pe lac cu un grup de prieteni. La un moment dat, povestesc aceștia, tânărul s-ar fi dezechilibrat și a căzut în apă. Imediat, amicii au sunat la 112 și au cerut ajutorul salvatorilor.

"Au fost alocate la caz un echipaj de pompieri cu barca de la Stația de Pompieri Prundu Bârgăului, echipajul de scafandrii de la Detașamentul de Pompieri Bistrița și elicopterul SMURD de la Baza Aeromedicală Târgu Mureș", au transmis reprezentanți ISU Bistrița-Năsăud. "Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr a dispărut în apele lacului Colibița. (...) Din primele date, a reieșit faptul că acesta se afla cu un grup de mai multe persoane în zona lacului Colibița, iar la un moment dat ar fi căzut în lac de pe un ponton", se arată în comunicatul IPJ Bistrița-Năsăud.

După doar câteva minute de căutări, scafandrii au găsit tânărul. Din nefericire, organismul acestuia nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

FOTO: IPJ Bistrița-Năsăud

Comentarii Facebook