Sambata 5 Octombrie

Un urs terorizează o grădină zoologică din Transilvania. Animalul a devorat o căprioară: „Vă asigurăm că ursul apare doar pe timp de noapte” - VIDEO


De câteva nopți prin grădina zoologică Târgu Mureș se plimbă un urs liber care a omorât o căprioară, au anunțat reprezentanții ZOO, pe o rețea de socializare, joi, 4 iulie.

Jandarmii au fost anunțați și vor fi luate măsuri pentru capturarea animalului, potrivit sursei citate.

„De câteva nopți, un urs se plimbă pe teritoriul Grădinii Zoologice. Paznicii de noapte au observat animalul pe camerele de supraveghere, au informat imediat Jandarmeria, care a ajuns la fața locului fără întârziere de fiecare dată și au luat măsurile necesare. Din păcate în cursul acestei nopți, ursul a reușit să prindă și să omoare una dintre căprioarele noastre. Grupul de intervenție a preluat cazul și se vor lua măsurile necesare pentru capturarea ursului. Dorim să vă asigurăm că ursul apare doar pe timp de noapte, așa că Grădina Zoologică este sigură pentru vizitare pe parcursul zilei. Vă așteptăm cu drag!”, se arată în mesajul ZOO Târgu Mureș.

Grădina Zoologică se află pe Platoul Cornești din Târgu Mureș, unde au fost capturați mai mulți urși până acum și au fost relocați. Platoul Cornești este cel mai înalt punct al orașului Târgu Mureș. Este situat în estul orașului. Zona este împădurită, iar aici sunt amenajate grădina zoologică, un parc de mari dimensiuni pentru copii, dar și zone pentru mișcare în aer liber și o pistă de alergare prin pădure, potrivit G4Media.

Comentarii Facebook