Miercuri 18 Septembrie

Uși decupate, pentru a se putea deschide, la un colegiu din Ardeal. Directoare: „Mai bine decupată, decât fără ușă, nu?” - FOTO


Uși decupate pentru a se putea deschide la Colegiul Pedagogic „Andrei Șaguna” din Sibiu! Imaginea halucinantă cu baia elevilor a fost publicată online de un părinte. Acesta a venit timp de două zile pentru a ajuta la curățenia de dinaintea începerii noului an școlar, moment în care a observat „invenția” de zile mari.

„Investiție de două milioane de euro cu prezentare uși toalete, care nu fac parte din proiectul de reabilitare! Acestea sunt condițiile din unitatea de învățământ de care beneficiază copiii în 2024! 

Mai au un grup sanitar pe etajul renovat care este la fel de dezastru! Nimeni nu face nimic și nu se ia atitudine. Din contră, cadrele întreabă ce probleme avem cu toaletele că sunt funcționale!”, a comentat respectivul părinte după ce a publicat fotografia.

Imaginea a fost confirmată și de directoarea Colegiului Pedagogic din Sibiu. 

Aceasta spune că situația a apărut în urma unor reabilitări mai vechi, care au inclus și toaletele alocate elevilor din clasele ciclului primar, unde a fost realizată fotografia în discuție. 

„Vasele toaletelor au fost schimbate, dar nu s-au mai găsit vase de toaletă de dimensiuni așa mici precum cele care erau înainte în băile destinate ciclului primar. Prin urmare, s-a luat decizia ca ușile să fie decupate. E mai bine cu ușa decupată, care se închide, decât fără, nu? Băile sunt curate, pot fi folosite foarte bine de elevi, asta este până la urmă important, nu?”, spune Mihaela Filip, directoarea colegiului, pentru turnulsfatului.ro. 

wc.jpg

Comentarii Facebook