Waves Festival a făcut istorie și a strâns peste 10.000 de participanți. Biletele pentru ediția de anul viitor, scoase la vânzare


Unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică din România, Waves Festival, a pus în vânzare biletele pentru ediția 2025, la un preț de doar 79 de lei.

Waves Festival, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică din România a pus în vânzare, în ediție limitată, 300 de bilete General Access Pass (Blind Super Early Mega Sale). Prețul unui abonament pentru 3 zile este de doar 79 de lei.

După 3 zile de distracție în mijlocul lunii Iulie putem spune că Waves Festival devine încet dar sigur festivalul emblematic al județului Bihor și printre cele mai importante festivaluri de muzică din România.

Superstarurile internaționale Tujamo, Mattn și Regard au făcut Ștrandul cu Valuri din stațiunea Băile 1 Mai neîncăpător.

WAVES-5.JPG

Pe scenele festivalului au urcat și mulți artiști Români foarte îndragiți, Grasu XXL, La Familia, Erika Isac, Rareş, Pascal Junior și mulți alții. Noutatea acestui an a fost scena Sunrise, dedicată tinerilor DJ-i locali.

Peste 35 de artiști pe scenele festivalului

În cele 3 zile de festival, peste 35 de artiști au evoluat pe cele 2 scene din Waves Festival.

Waves Festival a fost și continuă să fie mai mult decât un festival de muzică. Este despre crearea unei comunități și a unei experiențe care rezonează cu oamenii mult timp după ce festivalul se încheie. Suntem recunoscători artiștilor care au făcut eforturi să ajungă în fața publicului, participanților care ne-au apreciat eforturile și partenerilor care au făcut ca ediția din acest an să fie cea mai reușită dintre toate de până acum – Echipa WAVES FESTIVAL.

WAVES-1.jpg

Preț special pentru WAVES FESTIVAL 2025

Anul viitor organizatorii doresc extinderea suprafeței festivalului de la 18.000 mp la peste 25.000 mp, instalarea a 3 scene pe care vor urca peste 45 de artiști și multe alte surprize!

Primele abonamente pentru ediția 2025 a festivalului au fost puse în vânzare, din data de 26.06.2024 , în ediție limitată de 300 de bilete, însă acestea s-au epuizat rapid iar organizatorii, în urma numeroaselor cereri venite pe paginile de socializare au mai scos la vanzare încă 300 de bilete General Access Pass (Blind Super Early Mega Sale). Prețul unui abonament pentru 3 zile este de doar 79 de lei. Link cumparare bilete aici: Bilete la WAVES FESTIVAL 2025 (livetickets.ro)


Comentarii Facebook