Duminica 8 Septembrie

Bihorul va avea o nouă atracție turistică ultramodernă! Se investesc 38 mil. de euro pentru un ștrand ultramodern/Va revoluționa această zonă


Un aquapark ultramodern va fi construit pe o suprafață de 10 hectare, vizavi de Hotelul President din Băile Felix, Bihor. Proiectul, estimat la 38 de milioane de euro, promite să devină un punct de referință pentru turismul din regiune și să revoluționeze această zonă.

„Am ajuns la un număr record de 300.000 de turiști anual și nu vrem să ne oprim aici. În acest sens, am depus acest proiect spre finanțare prin Programul Operațional Regional, pe fonduri europene, dar ne bazăm și pe unele finanțări de la Guvern. Având în vedere valoarea ridicată a investiției, acest aquapark va revoluționa din punct de vedere turistic, toată această zonă a României", a declarat primarul Cristian Laza.

Noul aquapark va oferi o gamă variată de facilități pentru vizitatori, incluzând bazine de diferite dimensiuni și adâncimi, jocuri acvatice pentru toate vârstele, tobogane spectaculoase și inclusiv o zonă de agrement echipată cu terenuri de tenis și beach-volley.

Aquapark-ul este așteptat să fie un magnet pentru turiști din întreaga țară, dar și din străinătate, aducând un plus de valoare stațiunilor Băile Felix și Băile 1 Mai.

Comentarii Facebook