Care sunt tarifele la principalele ștranduri din Cluj. Prețuri piperate în anumite locații pentru o singură zi de relaxare


Vara a început să își reintre în drepturi, iar temperaturile crescute oferă prilejul perfect de a ieși la ștrand sau pișcină, pentru a ne răcori. Județul Cluj oferă mai multe astfel de locații în care cetățenii se pot relaxa și adăposti de căldura moleșitoare.

Ștranduri și piscine unde să te relaxezi în această vară:

Aqua Park Florești

Cu o suprafață totală de aproximativ 5.000 mp, Aqua Park-ul din Florești este perfect pentru iubitorii de distracție și senzații tari. Având în componență tobogane de 115 m, respectiv 70 m lungime, sală de jocuri pentru copii, piscină pentru adulți cu vârtejuri și hidromasaj și o terasă cu o capacitate de 200 oameni, Aqua Park-ul din Florești oferă o gamă de facilități pentru toate vârstele. 

Mai mult decât atât, distracția nu se oprește la sfârșitul zilei, Aqua Park Florești având și un loc de petrecere pentru seară. Club ,,Laguna” este destinat night party-urilor, putând găzdui până la 300 de persoane. Iar pentru ca și tabloul să fie perfect, ștrandul dispune și de un loc de cazare, numit Pensiunea ,,Casa Zânelor”  care dispune, printre altele, de saună, masă de biliard sau teren de fotbal/tenis. 

Tarifele sunt 60 de lei pentru adulți, 40 de lei pentru copii, iar intrarea este gratis pentru prichindeii de sub 3 ani. Aqua Park-ul este deschis zilnic, începând cu ora 10:00, până la ora 20:00.

aqua-park-floresti.jpg

Piscina Olimpică UTCN

Bazinul exterior de înot este deschis pe toată perioada verii. Acesta are dimensiuni de 50 x 25 m, având 10 culoare și o adâncime de H = 1.90 - 2.40 m. Temperatura apei este cuprinsă între 24 - 26 °C.

Apa este monitorizată și menținută în permanență, atât chimic cât și microbiologic. Complexul beneficiază de instalații automate moderne.

Programul zilelor de luni până vineri începe de la ora 06:00 și se termină la ora 19:00. Pentru ziua de sâmbătă și duminică este prevăzut un program care începe la ora 06:00 dimineața, până la ora 19:00, respectiv 18:00.

Tarifele:

Biletul pentru adulți este de 30 de lei, pentru copii/elevi/studenți externi se cere un tarif de 20 de lei, iar pentru studenții UTCN, 10 lei. Varianta abonamentelor lunare este posibilă, adulții plătind 320 de lei, 220 de lei pentru copii/elevi/studenți externi și 100 de lei pentru studenții UTCN. Un abonament cu 10 intrări costă 220 de lei pentru adulți și 150 pentru copii, elevi, studenți.

piscina-olimpica-utcn.jpg

Băile Cojocna

La Băile Cojocna, clujenii se pot bucura de un loc cu ape sărate terapeutice. Pe lângă apele sărate menționate anterior, terenuri de sport, restaurant, plaje sau spații verzi sunt doar câteva dintre facilitățile pregătite să fie descoperite.

Tarifele:

Cu un program zilnic cuprins între orele 08:00 și 21:00 și cu tarife de 40 de lei pe zi pentru adulți și 30 de lei pe zi pentru copii, Băile Cojocna sunt locul ideal de relaxare și benefic pentru sănătate.

Băile Cojocna.jpg

Ștrandul Clujana

Piscină pentru adulți, bazine pentru copii și pentru prichindei, zone cu tobogane și gazon, loc de joacă cu nisip, grill bar și pizzerie sunt doar câteva dintre facilitățile gata să fie descoperite la Ștrandul Clujana. 

Piscina pentru adulți are o adâncime de 1,56 m, în timp ce bazinele pentru copii au o adâncime de 40 cm dotată cu 3 tobogane de apă și două locuri de joacă în apropierea locului de făcut baie.

Pe lângă serviciile de piscină și bazine, ștrandul Clujana oferă și facilități pentru sporturi, precum fotbal, tenis sau laptenis.

Tarife: Copii 0-2 ani gratis, copii 2-14 ani 50 ron, adulți (luni-vineri) 60 ron, adulți 70 ron (sâmbătă, duminică), persoane peste 65 ani, 50 ron. 

Ștrandul Clujana este deschis de luni până duminică, începând cu ora 08:00, până la ora 20:00.

Ștrandul Clujana.jpeg

Sun Garden

Situat într-o pădure la aproximativ 10 km de Cluj, Sun Garden este alegerea perfectă pentru o zi de relaxare liniștită cu diferite activități. Piscină exterioară, golf sau spa, sunt doar câteva dintre activitățile care sunt așteptate să fie descoperite.

Tariful este de 150 de lei în zilele de weekend, de vineri până duminică, și de 100 de lei în restul zilelor. 

sun-garden-resort.jpg

Parcul Balnear Toroc Dej

Cu o suprafață generoasă de 40.000 mp, parcul balnear Toroc oferă o mulțime de facilități și activități pentru oameni de toate vârstele.

Lac cu apă sărată și piscină, plajă de iarbă și nisip amenajate cu sezlonguri, măsuțe sau umbrele, terenuri de fotbal, tenis, volei, baschet, locuri de joacă, saună și dușuri, restaurant și terasă, se pot găsi la parcul balnear Toroc din Dej.

De marți până duminică parcul este deschis de la ora 09:00 până la ora 20:00, iar luni, de la ora 12:00 la ora 20:00. 

Tarifele sunt: 35 de lei pentru adulți și copii peste 10 ani, iar după ora 16:00, tariful este redus la 25 de lei. Parcul balnear Toroc oferă și posibilitatea unui abonament contra prețului de 300 de lei pe lună, care oferă 15 intrări.

Parcul Balnear Toroc Dej.jpg

Oxygen POOL&Lounge

Cu 300 de sezlonguri, 15 baldachine și 3 baruri, Oxygen POOL&Lounge este locul perfect pentru oamenii care sunt în căutate de distracție. Pool parties cu live dj, piscină exterioară, cocktail bar sau VIP zone, sunt unele dintre facilitățile puse la dispoziție. 

Programul de luni până vineri este cuprins între orele 10:00 - 19:00, iar sâmbăta și duminica, între orele 09:00 - 19:00.

Tarifele:

Prețul unui bilet este de luni până vineri 100 de lei, 50 de lei intrare, iar 50 de lei, puncte de consumație, pentru adulți, iar pentru copii sunt 14 ani, 50 de lei.

În timpu weekendului, tarifele sunt 150 de lei pentru adulți, iar pentru copii 75 de lei.

Oxygen POOL&Lounge.jpg


Comentarii Facebook