Ce ștranduri superbe au unele orașe din Ardeal! La un complex de agrement uriaș, în aer liber, turiștii se pot distra cu doar 20 de lei - FOTO


În municipiul Hunedoara se află complexul de agrement Ștrand Corvina, care a fost deschis în anul 2015 și are trei bazine de diferite suprafețe și adâncimi. Are o capacitate de 750 de locuri, doar pe șezlonguri și dispune de bar, restaurant sau terase. 

Cu o suprafață totală de apă de 2.000 de metri pătrați, Ștrandul Corvina are în componență trei bazine. Bazinul mare care are forme rotunjite neregulate, având o suprafață de 1.284 de metri pătrați și o adâncime de 1,65 metri, existând aici şi zonă de jacuzzi. Bazinul mediu, care are, de asemenea, forme rotunjite neregulate, are o suprafață de 742 de metri pătrați și o adâncime de 1,45 metri, fiind dotat cu trei tobogane şi un sistem generator de valuri, sub formă de sferă. Bazinul pentru copii este alcătuit din trei spaţii circulare cu diametre diferite având o suprafață de 110 metri pătrați și este construit în formă de Mickey Mouse. Acest bazin este în trepte și are trei adâncimi, respectiv 90 de centimetri, 70 de centimetri și 50 de centimetri. Aici mai este amplasată și o ciupercă din care curge apă, iar cei mici pot sta sub ea. Alimentarea bazinelor se face cu apă potabilă și fiecare bazin are propriul său sistem de alimentare cu apă, filtrare şi golire.

poza-hunedoara.jpg

Tarife și orar de funcționare:

Ștrandul Corvina este deschis începând cu 1 iunie până în data de 6 septembrie, de luni până duminică, în intervalul orar 09-20.

Tarife până la ora 16:00:

  • adulți – 20 lei/zi
  • copii peste 6 ani, studenți la zi, pensionari și șomeri indemnizați – 11 lei/zi

După ora 16:00:

  • adulți – 11 lei
  • copii peste 6 ani, studenți la zi, pensionari și șomeri indemnizați – 6 lei

hunedoara-3.jpg


Comentarii Facebook