Duminica 8 Septembrie

Dan Negru spulberă mitul trenurilor japoneze, care nu întârzie: ”Uneori, cei mari sunt mari, pentru că suntem noi în genunchi” - VIDEO


Realizatorul tv Dan Negru a distrus mitul legat de trenurile japoneze care nu întârzie.

Știți știrile care laudă punctualitatea trenurilor japoneze? Despre asta e marketingul de țară! 90 de minute a avut întârziere trenul japonez cu care trebuia sa plec dintr-un oraș in altul. Motivul: ploua! 

Doar că la ei asta nu e o știre pe care media să o popularizeze.

Despre asta e marketingul de țară! Despre ce arăți celorlalți! O țară poate să fie mai frumos ambalată decât alta”, a spus realizatorul TV.

Untitled1.png

Acesta spune că România ar trebui să fie mai mândră de valorile ei și să le promoveze mult mai mult. ”Eu aștept de 90 de minute un tren. Sunt în gara din Hiroșima și aștept trenul spre Kyoto. Oamenii ăștia de lângă mine așteaptă de ore în șir. 120 de minute întârzie. Cele spre Tokio au mai mari întârzieri. Uneori, cei mari sunt mari, pentru că suntem noi în genunchi. 

Când vedeți știrile care spun că ministrul și-a dat demisia, doar pentru că a întârziat un tren un  minut, că trenurile nu întârzie niciodată, amintiți-vă de imaginile astea. Când vă enervați prin Gara de Nord, uitați-vă la aceste imagini”, a mai spus realizatorul tv. 

Întârzierea a fost pentru că a plouat puțin mai tare. 

Comentarii Facebook