Doi turiști suedezi au ajuns la spital după ce au încercat bucătăria românească. Mâncarea românească era la un pas să le fie fatală
Mâncarea românească i-a trimis la spital pe doi turiști suedezi. Oamenii au încercat produsele tradiționale românești și s-au ales cu o toxiinfecție alimentară în Bucovina.
Inițial, turiștii de 25 și 44 de ani au încercat să se trateze cu medicamente de la farmacie, dar nu și-au făcut niciun efect. Ajunşi la urgenţe, cei doi au fost preluaţi de cadrele medicale şi li s-au administrat tratamente specifice, scrie Monitorul de Botoșani.
„Cei doi pacienți s-au prezentat în serviciul nostru cu stări de vomă, diaree şi deshidratare. Simptome specifice unei toxiinfecţii alimentare. Au fost echilibraţi hemodinamic, ulterior fiind dirijaţi către secția de boli infecţioase”, a spus un medic din cadrul UPU-SMURD.
Cei doi urmau să fie supuşi şi unor serii de analize pentru a se stabili cu exactitate natura stării lor, şi mai ales unde au consumat produsele care le-ar fi putut cauza starea pe care o aveau.
2 Comentarii
Cine semneaza articolul?
Nume:
Nu aveti demnitatea sa semnati dejectiile astea. Meseria de jurnalist e o mizerie, iar voi ati reusit sa faceti cea mai de kkt performanta
Înainte de a da verdictul că vinovată este bucătăria românească, trebuie văzut ; când ,unde ,ce și cât au mâncat cei doi turiști. Posibil sa nu fie de vină calitatea mâncărurilor.