Familia de nomazi digitali clujeni care a lăsat Clujul de cinci stele pentru Spania, se mută din nou. Urmează locații exotice din MAROC


Povestea nomazilor digitali continuă în Maroc, în locații exotice, după ce au schimbat multe adrese în Spania. Urmează: Tanger, Rabat , Marrakech 

Povestea nomazilor digitali clujeni continuă în Maroc. După ce au schimbat multe adrese în Spania, aceștia sunt pregătiți pentru o nouă aventură pe continentul african.


"Bagajele sunt gata. Dimineață la prima oră pornim într-o nouă aventură", anunță entuziasmați Corina Brândușan și Andrei Țigănaș. Îi așteaptă o lună plină de experiențe noi în Maroc, unde vor călători, vor munci și vor explora.

De multă vreme și-au dorit să ajungă în Maroc, și așa cum povestește Corina, Andrei a rezervat primele două cazări încă de la începutul anului. Vor începe călătoria din Carboneras, Spania, urmând să urce pe feribotul din Tarifa cu mașina proprie.

Marocul va fi prima destinație africană pentru acești nomazi digitali, care nu sunt în căutare doar de locuri turistice, ci și de o integrare profundă în cultura locală. Primele zile vor fi dedicate acomodării, dar restul lunii va fi dedicat muncii remote, având deja rezervate cazări în Tanger, Rabat și Marrakech.

Această călătorie vine cu provocări, mai ales pentru Maria, care nu va beneficia de o școală de vară, așa cum a avut în anii precedenți în Franța și Spania. Totuși, familia este pregătită să transforme fiecare experiență într-o oportunitate de învățare și descoperire.

„Să continue aventura!” spun ei, încrezători în noua lor destinație. Marocul promite să fie o experiență inedită, plină de surprize și momente memorabile pentru acești aventurieri moderni.

Despre nomazii digitali clujeni

Nomazii digitali clujeni sunt o familie care a adoptat un stil de viață nomad, combinând munca remote cu pasiunea pentru călătorii și descoperirea de noi culturi. Prin intermediul blogului lor, împărtășesc experiențele și aventurile lor, inspirându-i pe alții să îmbrățișeze libertatea și diversitatea oferită de acest stil de viață.

„Bagajele sunt gata. Dimineață la prima oră pornim într-o nouă aventură. 
Ne așteaptă o lună în Maroc. Vom călători, vom munci, ne vom juca și vom descoperi.  Știu că va fi diferit, dar încă nu știu exact la ce să mă aștept. 
De mult vreau să ajung în Maroc, iar încă de dinainte de Anul Nou, Andrei a rezervat primele două cazări.
O parte va fi vacanță (primele zile mai ales, la acomodare), dar cea mai mare parte a lunii pe care o vom petrece în Maroc vom munci remote.
Avem cazare deja în Tanger, Rabat și Marrakech. Pornim dimineață din Carboneras, iar din Tarifa urcăm pe feribot, cu mașină cu tot.
E prima dată când ajungem în Africa, știu că va fi diferit, mai ales că nu vom fi în vacanță, mai ales că nu căutăm doar locurile turistice, mai ales că nu suntem doar noi, adulții, iar Maria nu va avea aici școală de vară, cum a avut anul trecut în Franța și acum doi ani în satul spaniol Otos. 
Să continue aventura!”

Screenshot 2024-06-27 084737.png


Screenshot 2024-06-27 084717.png

Comentarii Facebook