Duminica 8 Septembrie

Harta celor mai bine cotate ștranduri și aquapark-uri publice din România. Un ștrand din Cluj, în topul național


Temperaturile extreme din ultimele zile i-au făcut pe români să se îndrepte cât mai repede spre locuri unde să se răcorească, preferabil aproape de apă.

Norocoșii au ajuns la mare sau la lac iar ceilalți la piscine, ștranduri și aquapark-uri. Deși prețurile sunt destul de piperate piscinele private au fost arhipline în acest weekend.

Pentru cei care caută însă distracție la prețuri mai rezonabile și o atmosferă mai relaxată, ștrandurile și aquaparkurile publice sunt răspunsul.

Un clasament al celor mai bine cotate 15 ștranduri din România a fost realizat recent, iar un loc de bălăceală din Cluj se află și el pe listă.

Clasamentul ia în calcul ștrandurile și aqua park-uri publice care au acumulat cel puțin 1000 de recenzii pe google maps de-a lungul anilor și care au obținut cele mai mari evaluări medii ale recenziilor. Acolo unde mediile recenziilor au fost la egalitate a fost prioritizat ștrandul sau aqua park-ul care a adunat cele mai multe recenzii, informează cei care au realizat topul, clubulcopiilor.ro.

Screenshot 2024-07-16 143502.png

Cele mai bine cotate ștranduri din România se află în Gura Humorului și Târgoviște. Cele 2 ștranduri au reușit să obțină un rating excelent de 4,5 dintr-un maximum de 5.

Este vorba despre Complexul de Agrement Ariniș din și Gura Humorului și Complexul Turistic de Natație din Târgoviște.

Pe locul 3 se află cel mai popular ștrand din clasament, Aquapark-ul Nymphaea din Oradea. Aceasta este și cea mai populară piscină publică din România, fiind vizitat de 2.107.000 persoane de la deschidere. 

Județul Cluj a prins locul 9 în clasament cu Balnear Park Toroc din Dej, care are o medie de 4,1 din 5, calculată ca urmare a celor 2260 de recenzii.

Parcul Balnear Toroc se întinde pe o suprafață de 4 hectare și oferă facilități de relaxare și petrecere a timpului liber pentru copii și pentru adulți. 

Clasamentul celor mai bine cotate ștranduri din România:

Screenshot 2024-07-16 142257.png


Comentarii Facebook