Duminica 8 Septembrie

Imagini spectaculoase filmate din dronă cu unul dintre cele mai frumoase lacuri din Cluj! Lacul Beliș este un magnet pentru turiști în lunile calde - VIDEO


Una dintre cele mai frumoase destinații din Cluj este, mai ales în lunile de vară, zona lacului Beliș.

Cunoscut pentru frumusețea și pentru liniștea pe care o oferă, lacul Beliș a devenit un magnet pentru turiști în sezonul estival.

Mulți clujeni fug de aglomerația orașului și se refugiază în stațiune. Unii optează pentru drumeții în jurul lacului în timp ce alții aleg mersul cu caiacul, hidrobicileta sau o tură cu paddle board-ul. 

Un video spectaculos făcut din dronă confirmă faptul că sezonul de sporturi acvatice și relaxare este în toi la Beliș. În imaginile suprinse, lacul arată superb iar pasionații de mișcare în natură pare că nu au ezitat prea mult bucurându-se la maxim de aerul curat și de priveliști. 


Lacul Beliş – Fântânele se încadrează în categoria lacurilor artificiale de acumulare, fiind localizat la confluenţa dintre Munţii Gilăului (est), Munţii Vlădeasa (vest) şi Muntele Mare (sud), în judeţul Cluj. Din Cluj-Napoca, sunt de parcurs 63 de kilometri până la Lacul Beliș. 

Comentarii Facebook