Duminica 22 Decembrie

Locul misterios unde se află Templul Dorințelor! Se spune că acolo se îndeplinesc DORINȚELE - FOTO


Mănăstirea rupestră de la Șinca Veche este un vechi lăcaș de cult săpat în piatră, cunoscut drept unul din cele mai misterioase locuri din țara noastră.

Unii susțin că în acest loc simt energii cu totul diferite față de orice altă destinație din România.

Ei se bucură de o stare de bine, de echilibru, de liniște. Se spune că această energie fabuloasă ar face adevărate minuni și chiar ar vindeca oameni. Lăcașul de cult este este cunoscut sub mai multe denumiri: ”Templul Dorințelor”, “Templul Ursitelor”, “Templul Împlinirii Rugăciunilor”, “Mănăstirea săpată în piatră”, “Templul de la Șinca Veche” și chiar “Templul Extratereștrilor”, având legătură cu fenomenele bizare care s-au întâmplat aici de-a lungul timpului.

Cum ajungi, de fapt, la Mănăstirea rupestră de la Șinca Veche

Mănăstirea rupestră Șinca Veche se află în centrul țării, lângă comuna Șinca Veche, în județul Brașov, la 45 km de orașul Brașov și 22 km de Făgăraș, între Munții Făgăraș și Perșani.

bPhoto_1657190636127.jpg

Drumul este asfaltat până la destinație, GPS-ul te va duce exact în locul dorit. Dacă nu folosești acest mijloc modern de localizare, este suficient să ajungi în Șinca Veche și să întrebi orice localnic pentru a te îndruma.

Energiile de la Templul Ursitelor sau Templul Dorințelor, mit sau realitate?

Acestui loc, Templul Ursitelor, i s-a dus vestea în țară cum că ar fi unul de reculegere, de împlinire a dorințelor, dar și că aici s-ar petrece fenomene paranormale.

Unii oameni spun că s-au vindecat ca prin minune, după ce au vizitat acest loc.

Câțiva cercetători susțin că România ar beneficia de unele din cele mai puternice scuturi energetice, poate chiar cele mai puternice de pe planetă.

sinca_veche_7.jpg

Cele mai celebre puncte de energie sunt înregistrate în platoul Bucegi (amintim Sfinxul și Babele, dar și vârful Omu), în Munții Ceahlău (vârful Toaca) și la Templul Ursitelor.

Cei care au fost acolo povestesc despre o stare de bine, o energie ieșită din comun, resimțită doar în Munții Ciucaș sau Retezat.

Mii de turiști vin zilnic în acest loc, oameni care vin pentru liniște și rugăciune în mijlocul nemărginit al naturii.

Mănăstirea rupestră de la Șinca Veche, unică în lume

Istoricii sunt siguri că templul este unic în lume. Aici s-au refugiat călugării ardeleni hăituiți de Maria Tereza în anii 1700, pentru a trece la catolicism. Lăcașul ar fi vechi de 7.000 de ani, aparținând unei civilizații care a întemeiat „Templul Alb” din Insula Șerpilor.

Biserica este formată din două altare, primul este aflat la intrare și deasupra lui se înalță o spirală care dă spre cer și prin care intră lumina.

Se spune că cei care se așază aici își vor vedea dorințele devenind realitate. Mai mult, forma spiralată îi duce pe oameni cu gândul la extratereștri.

Mănăstirea Șinca Veche este un loc cu adevărat binecuvântat

Dacă mergi aproximativ 200 de metri mai sus de biserica rupestră, pe dealul Pleșu, vei găsi un corp de chilii ce poartă hramul Sf. Ierarh Nectarie Taumaturgul, ridicat în 2006.

Mănăstirea-Rupestră-Șinca-Veche-DJ104E.jpg

Aici se află o parte din Moaștele Sf. Nectarie. Călugării sunt foarte ospitalieri, iar slujbele se fac în mod regulat. Starețul stă de vorba cu oricine, fără grabă, scrie instatravel.ro.

Comentarii Facebook