Duminica 8 Septembrie

Nici Capri nu mai e ce a fost! Turiștii români au dat de mizerie, ploșnițe și aroganță la hotelurile de lux de pe frumoasa insulă


Turiștii români care au decis să-și petreacă concediul pe faimoasa insulă Capri din Italia au plecat acasă dezamăgiți.

Un bărbat care s-a cazat la unul dintre hotelurile de 5 stele din zonă împreună cu soția sa spune că curățenia a lăsat de așteptat. Mai grav este că odată ajunși acasă s-au trezit cu mușcături de ploșnițe.

”Eu și soția mea tocmai am petrecut o săptămână la acest hotel din Capri. Vestea bună, hotelul este frumos și personalul foarte amabil.

Diagnosticul a fost „ploșnițe în pat”. Agentul nostru de turism a sunat la hotel și pentru a le spune despre problemă, dar nu a auzit din partea lor nicio scuză”, a povestit turistul potrivit click.ro.

Nici la un hotel de  4 stele nu a fost mai bine, unde turiștii au avut probleme cu internetul, mâncarea și camerele.

,,Acest hotel cu siguranță nu este calificat pentru a fi un hotel de 4 stele.

Camerele, decorul și serviciile sunt mai asemănătoare unui hostel. Totul pare vechi, învechit și murdar. Conexiunea la internet este incredibil de lentă și se deconectează la fiecare 15 minute. Micul dejun a fost extrem de limitat - majoritatea alimente ambalate și alimente care nu păreau deloc proaspete”, a explicat alt turist.

Se pare că nici atitudinea personalului nu a fost prea bună, turiștii români fiind tratați ca o povară la alt hotel de 4 stele.

,,Hotelul nu oferă informații exacte, iar taxiul este foarte scump până acolo. Personalul se comportă ca și cum v-ar face o favoare, nu ca și cum și-ar face meseria.

Dacă ai ratat micul dejun este foarte greu să mai obții ceva de la personal. Dacă doriți să vă reserve loc la clubul de pe plajă nu mai încercați. Rezervați-vă singuri dacă vreți să mergeți acolo”, a scris un alt turist.

Comentarii Facebook