Duminica 8 Septembrie

O familie de români a avut parte de o experiență de pomină în vacanță. Au fost amendați la 9 km de graniță, cu 150 de euro: „Se mai poate face ceva?”


Sezonul vacanțelor este în toi, iar unii români aleg să plece în destinații unde se pot relaxa pe durata zborului, ori în autocar sau în mașina personală. Dacă preferați să explorați alte țări cu mașina personală, trebuie să fiți foarte atenți la acest detaliu!

Unor români li s-a perceput o amendă de 150 de euro, în Slovenia, la 9 kilometri de graniță, din cauză că nu aveau vinieta! Un filtru de poliție i-a oprit din circulație și i-a sancționat.

„Bună tuturor! Tocmai am intrat în Slovenia, la 9 km de graniță am fost opriți de un filtru de poliție și amendați 150 de euro pentru ca nu aveam vinieta. În graniță era o benzinărie, dar un filtru de poliție ne-a deviat, am zis că vom intra în următoarea benzinărie.

Nu am mai apucat… A mai pățit cineva asa ceva? Se mai poate face ceva? Rog răuvoitorii să se abțină, as vrea informații concrete. Mulțumesc!”, a precizat Sabina Larisa Oltean pe grupul de facebook, „Vacanțe do it yourself”.

Comentarii Facebook