Pe litoral, 100 de grame de carne de pui costă cât un kilogram în magazin
Scumpetea este enormă pe litoral, iar acest lucru se vede în numărul redus de clienți. O turistă care s-a dus în Eforie Nord le-a arătat internauților lista de prețuri de la un restaurant cunoscut în stațiune.
Consultând lista de prețuri, se vede că o simplă porție de pulpă de pui la grătar cu piure s-a dublat ca preț. Suta de grame de carne costă 17 lei pentru, dar o porție de pulpe dezosate are 300 de grame așa că lejer se ajunge la 54 de lei. Dacă adăugăm și un piure, atunci un meniu costă 64 de lei.
Un șezlong în Eforie Nord se închiriază cu aproximativ 25 de lei, în timpul săptămânii. Pentru weekend, prețurile cresc cu 5 sau 10 lei. La Mamaia, pe de altă parte, costă între 30 și 40 de lei, pentru o zi.
3 Comentarii
FALIMENT >>> horeca !!! talhari si hoti !!!
Mai mergeti undeva cu exagerarile astea, in afara de Mamaia in toate statiunile e mai ieftin decat la Cluj
Din Mangalia si pana in Olimp bei o bere cu 7-10 lei pe plaja, pizza 20-35 lei, shaorma 15-20 lei si asa mai departe. Plus ca sunt o gramada de magazine Kaufland Lidl Profi MegaImage unde toate costa ca oriunde altundeva in tara.
Ce-i drept ca si o stire buna costa bani :))