Pe litoral, 100 de grame de carne de pui costă cât un kilogram în magazin


Scumpetea este enormă pe litoral, iar acest lucru se vede în numărul redus de clienți. O turistă care s-a dus în Eforie Nord le-a arătat internauților lista de prețuri de la un restaurant cunoscut în stațiune.

Consultând lista de prețuri, se vede că o simplă porție de pulpă de pui la grătar cu piure s-a dublat ca preț. Suta de grame de carne costă 17 lei pentru, dar o porție de pulpe dezosate are 300 de grame așa că lejer se ajunge la 54 de lei. Dacă adăugăm și un piure, atunci un meniu costă 64 de lei.

Un șezlong în Eforie Nord se închiriază cu aproximativ 25 de lei, în timpul săptămânii. Pentru weekend, prețurile cresc cu 5 sau 10 lei. La Mamaia, pe de altă parte, costă între 30 și 40 de lei, pentru o zi.

75f48cc0-c9a6-48f4-a6e4-2c1102e34aab.jpeg

Comentarii Facebook