Pensiunea din Apuseni care i-a înnebunit pe ardeleni! E paradisul de sub stâncă, un loc de poveste, în mijlocul naturii - FOTO


Așezată la poalele muntelui, chiar sub o stâncă, o pensiune din Bihor uimește cu frumusețea și sălbăticia naturii, fiind una dintre cele mai pitorești pensiuni din Apuseni. 

Pensiunea Apuseni Wild se află la 87 km de Oradea și la 100 km de Cluj, în Remeti, județul Bihor. Este o pensiune clasică care surprinde prin amplasare și prin panorama splendidă asupra Văii Iadului. 

p2.jpeg

Dar, cel mai mult îi surprinde pe turiști piscina săpată chiar sub o stâncă, funcțională chiar și pe timpul iernii (acoperită). Mai mult, de la pensiune, poți porni în câteva drumeții pe munte sau excursii off road.

„O locație absolut superbă! Am rămas surprinsă de ospitalitatea lor. Am venit cu un bebeluș de opt luni, mi-au preparat mesele pentru el exact cum le-am cerut, am cerut un medicament pentru durere de cap rapid m-au ajutat. Absolut fără cuvinte. Ospitalitate rar întâlnită având în vedere volumul de lucru pe care îl au”, spune o turistă.

p3.jpeg

Desigur la această pensiune și prețurile sunt pe măsoară, o noapte de cazare aici începe de la 589 de lei și poate ajunge la aproape 1000 de lei. 

„Cu doi copii mici am fost. Recomand din toată inima. Priveliștea e superbă. Mâncarea foarte gustoasă. Personalul foarte amabil. Apa în piscină foarte bună. O să revenim”, a mai precizat un turist.

p1.jpeg

Comentarii Facebook