Primul pui de zebră născut în captivitate într-un zoo din Transilvania poate fi vizitat: „Invităm iubitorii de animale să fie martorii acestui miracol”


Primul pui de zebră născut în captivitate la Grădina Zoologică din Brașov poate fi vizitat. Micuța femelă Grant (Equus quagga boehmi) s-a născut pe 24 august și își așteaptă vizitatorii cu nerăbdare.

Potrivit conducerii Grădinii Zoologice din Braşov, starea de sănătate a mamei, cât și evoluția puiului de zebră imediat după naștere, au fost atent monitorizate de echipa de veterinari și îngrijitori ai parcului zoo. 

Publicul poate să viziteze puiul de zebră  în cadrul programului obișnuit de vizitare al grădinii zoologice. Invităm toți iubitorii de animale să vină și să fie martorii acestui miracol al naturii, să se bucure de prezența acestor animale magnifice și, de asemenea, să devină «nașii» micuței, părintele adoptiv al puiului de zebră având și privilegiul de a-i alege un nume”, a declarat Alin Pânzaru, directorul Zoo Brașov.

Potrivit sursei citate, mama, Zelda a fost adusă din Croația în 2020, iar tatăl, Siep, a ajuns la Grădina Zoologică din Brașov în anul 2021, din Olanda. 

Comentarii Facebook