Se asfaltează un nou drum spectaculos în zona de munte a Clujului


Se asfaltează un nou drum spectaculos din zona de munte a Clujului. Autoritățile au demarat lucrările de asfaltare pe lotul 3 al drumului județean DJ 107N.

Lucrările de întreținere vizează sectorul în lungime de aproape 4 kilometri cuprins între pozițiile kilometrice 17+310 și 21+000 și situat între intersecția cu drumul județean DJ 107J, pe direcția Finișel, și Mănăstirea Muntele Rece.

Acest sector de drum se constituie într-un alt traseu spectaculos situat într-un areal montan extrem de pitoresc.

Anterior acestei operațiuni au fost executate lucrări de reprofilare a căii de rulare, de așternere de piatră spartă cu cilindrare, de montare de podețe transversale și de așternere a stratului de balast stabilizat ca etapă premergătoare asfaltării.

De asemenea, urmează a mai fi derulate operațiuni constând în aducerea la profil și completarea acostamentelor cu material, curățarea șanțurilor și a rigolelor, reprofilarea drumurilor laterale cu cilindrare și adaos de material, înlocuirea de podețe tubulare, realizarea de rigole carosabile, refacerea de timpane, precum și tăierea lăstărișului și a vegetației din zona drumului.

Comentarii Facebook