Spa natural în mijlocul pădurii, fără fițe! Acesta este Clujul nostru cu locuri superbe care merită vizitate - VIDEO


În zilele toride, Cascada Ciucaş, situată la aproximativ 45 de kilometri de Cluj-Napoca, este plină de oameni. Este un loc ideal pentru relaxare, pentru a vă goli mintea de gândurile de zi cu zi, pentru scăldat, plajă și fotografie. Cea mai bună perioadă pentru scăldat se spune că e seara, atunci când apa este caldă din cauză stâncilor încinse de soarele arzător.

La ieşirea din Cheile Turzii, pe un drum pietruit înspre satul Cheia, se află cascada Ciucaş. Cascada de câţiva metri înălţime se transformă vara într-un spa natural pentru localnici şi vizitatori.

t.jpeg

Cascada Ciucaș din Cluj, situată în Defileul Hașdatelor, este o atracție turistică impresionantă care oferă un peisaj natural deosebit și o oportunitate unică de a te răcori și relaxa în mijlocul naturii. Cu o înălțime de aproximativ 3-4 metri, cascada este formată din cataracte și rupturi de pantă, creând un spectacol de apă învolburată și spumă.

Punctul de atracţie îl reprezintă lacul format la baza cascadei, ideal pentru scăldat și chiar pentru sărituri de pe stâncile din jur. Apa acolo este suficient de adâncă astfel încât să poţi plonja cu siguranţă de la 2-3 metri înălţime. Există chiar şi nişte mini cascade sub care poţi sta pentru a avea parte de un hidromasaj, exact ca într-un spa. Totuși, este important să fiți atenți și să aveți grijă în timpul săriturilor în apă, mai ales în perioadele cu debit mare al apei.

Accesul spre Cascada Ciucaș din Cluj

Accesul la această cascadă se face din satul Cheia, pe lângă podul ce trece peste Arieș. Cu mașina continuați pe drumul de țară, iar după 15-20 de minute ați ajuns la destinație.

harta.jpeg

Comentarii Facebook