Duminica 8 Septembrie

Stațiunea devenită magnet pentru turiști în plină toamnă! Turist din Ungaria: „La noi, în Debrecen, nu vedem munți, dar aici este minunat”


Multitudinea de culori, reflectată și în apele lacului Bodi fac ca stațiunea Mogoșa să fie magnet pentru turiști în această perioadă a anului. La poalele Munților Gutâi din Maramureș, la Lacul Bodi, peisajul este spectaculos în aceste zile.

Toamna, pădurile din jurul stațiunii Mogoșa se transformă în adevărate opere de artă naturale. Frunzele copacilor capătă nuanțe variate de roșu, galben, portocaliu și auriu, creând un peisaj cu adevărat fermecător. Aceste culori vibrante atrag turiștii și pasionații de fotografie care doresc să surprindă această splendoare.

Staţiunea Mogoşa se află la doar 17 de kilometri distanţă de Baia Mare și intrarea pe domeniu este gratuită. Multitudinea de culori, reflectată și în apele lacului Bodi fac ca stațiunea Mogoșa să fie magnet pentru turiști.

„Este foarte frumos aici. Copacii sunt foarte frumoși. Foarte multe culori frumoase sunt. La noi, în Debrecen, nu vedem munți, dar aici este minunat. Ieri ne-am plimbat și am înotat puțin. Este foarte frumos”, spune un turisti din Ungaria, pentru Observator

Comentarii Facebook