Duminica 8 Septembrie

Turistă, despre Apuseni: „Dumnezeu a coborât un colț de rai, aici printre muritori” - FOTO


Cine nu își dorește să petreacă măcar câteva zile în zona Apusenilor? Partea asta de Românie are ceva magic. Satele din Apuseni oferă turiştilor momente de neuitat datorită unor atuuri imbatabile: priveliștea, aerul, liniştea munţilor, mâncarea sănătoasă şi ospitalitatea la preţuri rezonabile. 

Munții Apuseni sunt lanțul muntos din Transilvania, parte a Carpaților Occidentali ce sunt caracterizați de un relief carstic și cuprind peste 400 de peșteri și mai multe chei.

O turistă impresionată de peisajele spectaculoase ale Munților Apuseni a descris regiunea ca fiind un adevărat colț de rai pe pământ. 

„Uneori stau să mă întreb dacă Dumnezeu nu s-a împiedicat când a făcut țara asta și a scăpat mai mult frumos decât ar fi trebuit! Sau poate a coborât un colț de rai, aici printre muritori, să ne arate ce simplu e să trăim frumos! Și ce frumos a pictat munții și dealurile, apele și pădurile.

Ce frumos a sculptat în calcarele mărețe,  în adâncimile pământului! A luat cu degetele firul de apă și l-a agățat de univers lăsându-l să spele doruri, să ducă cu el dureri și să răcorească suflete prinse în fuga nebună care nu ne dă pace.

Doar un colț de Rai. Munții Apuseni (Beliș- Cascada Vălul Miresei - Poiana Călineasa - Ghețar Scarisoara)”, a transmis turista lângă o serie de fotografii idilice.

Foto. Facebook/Apuseni Treasure Hunt Community

Comentarii Facebook