Duminica 8 Septembrie

Una dintre cele mai spectaculoase cazări din Transilvania este GRATUITĂ! Priveliștea și confortul sunt asigurate fără să scoți vreun ban din buzunar FOTO


Turiștii dornici de aventură au posibilitatea să se cazeze complet gratuit în cele două cabine panoramice situate în proximitatea Lacului Roșu din județul Harghita. Priveliștea de pe Piatra Ghilcoș, sub Vârful Ucigașul, este cu adevărat spectaculoasă. Însă, în ciuda faptului că nu trebuie să scoată nici măcar un leu din buzunar, puțini sunt cei care se încumetă să-și petreacă noaptea în cabinele situate în buza unor prăpăstii. 

WhatsApp Image 2024-07-12 at 11.08.14 (4).jpeg

Andreia şi Ion Chiperi, realizatorii vlogului de călătorie „Haihui în doi”, au petrecut o noapte într-una dintre cabinele panoramice și au recunoscut că ideea de a dormi pe creasta unui munte le-a dat fiori.

„Vai de mine! Așa o să dormim noi? Te trec un pic fiorii. O cazare cu asemenea priveliște. Și unde mai pui că e și gratuită!”, a spus Andreia Chiperi la începutul clipului video unde a prezentat cazarea.

WhatsApp Image 2024-07-12 at 11.08.14 (3).jpeg

Realizatorii vlogului de călătorie „Haihui în doi” au rămas impresionați de cabina panoramică, afirmând că este cea mai frumoasă cazare din România. 

„Nu cred că există în România o cazare cu asemenea priveliște. În plus, e gratuită, adică nu plătești absolut nimic. În schimb, cei care se ocupă de administrarea cabinei au lăsat aici o cutie unde poți dona atât cât dorești, pentru a ajuta la susținerea, la întreținerea ei. Din punctul nostru de vedere,  este cea mai frumoasă cazare din România.”, au relatat cei doi vloggeri de călătorie. 

WhatsApp Image 2024-07-12 at 11.08.14.jpeg

WhatsApp Image 2024-07-12 at 11.08.14 (7).jpeg

Cele două cabine panoramice au fost construite de către  Asociaţia „Gyilkosto Adventure”, din Gheorgheni, iar de întreținerea acestora se ocupă Serviciul Salvamont Salvaspeo al Consiliului Judeţean Harghita şi administratorii Parcului Naţional Cheile Bicazului-Hăşmaş. Cei care doresc să se cazeze într-una dintre cabinele panoramice trebuie să își facă un cont în  aplicația InTime, iar apoi să-și facă o programare. 

WhatsApp Image 2024-07-12 at 11.08.14 (2).jpeg

Susă fotografii: Capturi foto - Youtube/HaiHuiîn2

Comentarii Facebook