Via Transilvanica, promovată în celebra Times Square din New York: „Am avut doar câteva minute de glorie”


Via Transilvanica, destinația inclusă recent pe lista celor mai frumoase 100 de locuri din lume, a avut parte de o expunere impresionantă. Drumul care unește a fost promovat în impresionanta piață Times Square din New York.

Pentru câteva minute, o imagine cu traseul de drumeții care își propune să revitalizeze peste 400 de comunități seculare a apărut pe ecranul uriaș al turnului turnul Nasdaq. 

Drumul care unește Putna de Drobeta-Turnu Severin trece prin New York… mai exact, prin Times Square. 

Aseară am avut doar câteva minute de glorie într-una dintre cele mai mari piețe publice din lume, dar ne-am bucurat foarte tare pentru că știm că nu sunt foarte multe ocaziile în care un brand din România e inclus alături de unele dintre cele mai mari companii din lume.

Așa că fără modestie credem că Via Transilvanica, proiectul nostru care de curând a apărut în lista revistei TIME, ce prezintă cele mai frumoase locuri din lume de vizitat în 2024, e singurul ambasador al țării noastre demn de o apariție atât de spectaculoasă.

Mulțumim celor de la RUF - Romanian United Foundation care au făcut posibilă prezența pe turnul Nasdaq a asociației Tasuleasa Social și a celui mai important proiect al acesteia, unul realizat din dragoste pentru țara noastră, dar și pentru istoria, cultura și natura ei.

Știm sigur că alături de oamenii potriviți #DrumulCareUnește va trece dincolo de orice hotare și bariere.”, au transmis reprezentanții Asociației Tășuleasa Social.

Comentarii Facebook