Vizitarea Castelului din Răscruci se va face doar cu APROBARE. Clujenii se revoltă: „La ce dracu îl mai deschid?”


Clujenii sunt revoltați de decizia Consiliului Județean Cluj de a limita vizitele la Castelul Bánffy din Răscruci, recent renovat, prin impunerea turiștilor de a face în prealabil o cerere pentru vizită. 

Amintim că, obiectivul turistic va fi deschis publicului de luni până duminică între orele 09:00 – 22:00. Însă, CJ Cluj, a anunțat joi că vizitarea se poate face individual sau în grupuri, în baza unei cereri prealabile adresate președintelui Consiliului Județean Cluj și aprobată de către acesta. 

Capacitatea maximă a obiectivului este de 100 de persoane în Clădirea Castelului Bánffy, iar în curtea obiectivului numărul maxim va fi stabilit în funcție de natura evenimentului.

Oamenii sunt revoltați de situație. 

Au curs comentariile negative: 

„Deci dacă vreau să merg singur, pe persoană fizică, trebuie să-i scriu președintelui Consiliului Județean Cluj și să aștept să-mi dea aprobarea. Credeam că mergi acolo, plătești bilet la o tanti și aia e”;

„Din păcate așa este, o prostie mare! Chiar am fost să-l vizitez și nu am putut deși era deschis și era personal, dar nu aveam aprobare…”;

„Ce prostie la ce dracu îl mai deschideți?”. 

Comentarii Facebook