Ce emoții la UNTOLD 2024! Fanii, în lacrimi la concertul lui Sam Smith de pe Cluj Arena


Cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD a adus pe scena principală de la Cluj Arena un moment de neuitat, marcat de prestația extraordinară a lui Sam Smith. Artistul britanic a reușit să creeze o atmosferă pe care cei prezenți nu o vor uita prea curând.

Publicul, vizibil emoționat, a cântat alături de Sam Smith fiecare vers, trăind la maximum fiecare moment al show-ului. Mii de fani au fost copleșiți de intensitatea momentului și nu și-au putut reține lacrimile.

Cu o voce puternică și o prezență scenică remarcabilă, Sam Smith a reușit să capteze atenția și inimile celor prezenți, într-o seară care promite să rămână în istoria festivalului.

Stadionul Cluj Arena a fost plin până la refuz, fanii venind din toate colțurile lumii pentru a-l vedea pe Sam Smith în timp ce interpretează cele mai cunoscute melodii ale sale.

Captură ecran (12).png

Britanicul este singurul artist care a reușit să facă legătura dintre muzica soul și pop, iar acest detaliu i-a oferit vizibilitate și i-a adus un Oscar, un Golden Globe și cinci premii Grammy, la cele mai importante categorii: Best Pop Vocal Album, Best New Artist, Record of the Year, Song of the Year.

Sam Smith se află in turneu mondial de promovare pentru albumul „Gloria”, iar cu acest concept „Gloria - The Blackout Tour”, va ajunge pe scena principală a festivalului UNTOLD, festival care ocupă locul 3 în topul celor mai mari festivaluri din lume.

Comentarii Facebook