Vineri 20 Septembrie

Celebrul Lenny Kravitz, show incendiar pe scena UNTOLD! Ce le-a transmis chitaristul clujenilor după concertul legendar: „E o binecuvântare”


De patru ori la rând câștigător al premiului Grammy pentru „cea mai bună prestație vocală rock masculină", cântărețul Lenny Kravitz a făcut show total pe scena principală, în a doua zi a festivalului UNTOLD.

Înainte de piesa „I belong to you”, chitaristul american a interacționat cu publicul spunând că îl „apreciază foarte mult”.

„Este o binecuvântare să fiu aici în această seară cu voi toți. Vă apreciem foarte mult. Am venit aici să celebrăm viața, dragostea, unitatea, spiritul Domnului. Haideți să continuăm dând laude celui de Sus”, a spus Kravitz în aplauzele miilor de spectatori prezenți pe Cluj Arena.

top.jpeg

SÂMBĂTĂ, 10 AUGUST, Sam Smith care va ajunge pentru prima dată în România, dar și unul dintre cele mai apreciate act-uri din muzica electronică, trio-ul Swedish House Mafia, parte din lineup-ul stelar al celei de-a 9-a ediții a festivalului UNTOLD. 

Alături de aceste nume mari, în a treia zi a festivalului, pe Cluj Arena vor ajunge Salvatore Ganacci, Jax Jones, Tujamo, Jaxomy, Arcadia by Fehrplay. Organizatorii UNTOLD au pregătit un show special cu Marius Moga & Friends.

În premieră, cei cu deficiențe de auz au putut să se bucure de universul UNTOLD. Un interpret i-a ajutat să înțeleagă versurile, iar niște brățări, create de foști studenți UTCN au vibrat pe ritmul muzicii.

Comentarii Facebook