Echipamente muzicale de 21 de tone și peste 50 de persoane vor ajunge alături de Sam Smith la Cluj. Care sunt cerințele extravagante ale artistului


Peste 50 de persoane care fac parte din producția show-ului și 21 de tone de echipamentele muzicale, echipamente de sunet și scenă, transportate în trei camioane, vor fi integrate în Mainstage-ul UNTOLD, pentru show-ul organizat de cunoscutul Sam Smith.

Care sunt cerințele lui Sam Smith înainte de supershow-ul de la Untold?

Dimensiunea scenei trebuie să fie de minimum 21 de metri lățime și 13,5 metri adâncime, echipa tehnică a lui Sam Smith va aduce elevatoare de scenă și un decor gonflabil pe care îl vor monta în structura scenei principale. Decorul are 13,7 metri lățime și 3 metri înălțime și necesită o adâncime a scenei de 13,4 metri pentru a fi montat corect.

Britanicul va fi însoțit de propriul bucătar, căruia i se va pune la dispoziție un spațiu care ar trebui să aibă un minim de șase prize electrice de 240v AC 50hz (adecvate pentru a alimenta un cuptor și două plite cu inducție).

Britanicul este singurul artist care a reușit să facă legătura dintre muzica soul și pop, iar acest detaliu i-a oferit vizibilitate și i-a adus un Oscar, un Golden Globe și cinci premii Grammy, la cele mai importante categorii: Best Pop Vocal Album, Best New Artist, Record of the Year, Song of the Year.

Sam Smith se află in turneu mondial de promovare pentru albumul „Gloria”, iar cu acest concept „Gloria - The Blackout Tour”, va ajunge pe scena principală a festivalului UNTOLD, festival care ocupă locul 3 în topul celor mai mari festivaluri din lume.


Comentarii Facebook