Edy Chereji: „UNTOLD va fi cel mai sigur loc public din România în cele 4 zile”/Accesul pe stadion, la scena principală, va fi monitorizat constant


UNTOLD 2024, a noua ediție a festivalului de la Cluj-Napoca, are loc în perioada 8-11 august! Nume mari precum Louis Tomlinson, Sam Smith, Swedish House Mafia, Burna Boy sau Mahmut Orhan vor urca pe scenă. Ediția din acest an va fi și cea mai sigură. Co-fondatorul UNTOLD, Edy Chereji, a anunțat că 16 camere vor monitoriza în timp real accesul la main stage, în Cluj Arena. În total, 80 de camere vor supraveghea perimetrul festivalului. 

Unul dintre cele mai așteptate momente va fi concertul lui Lenny Kravitz care va urca pe scena principală cu un show unic. Pentru că, și în acest an se va ajunge la umplerea Cluj Arena, co-fondatorul Untold a declarat că stadionul va fi închis dacă ajunge la capacitate maximă, cum a fost anul trecut la concertul celor de la Imagine Dragons. 

„UNTOLD va fi cel mai sigur loc public din România, în cele patru zile. Ne bucurăm și ne mândrim că suntem și mai pregătiți din punct de vedere a securității participanților. Autoritățile au făcut și un ghid de bune practici pentru toată industria. Ceea ce am implementat noi la UNTOLD a ajuns să fie un standard în industrie, nu doar în România, dar chiar și peste hotare. Acum trei ani am avut niște delegații din străinătate pentru a studia exact felul în care ne pregătim aici la Cluj. În acest an, tocmai pentru a fi la cel mai înalt nivel, am mai suplimentat anumite zone pe partea de securitate în festival. 

Ce aș puncta aici, foarte important este că în acest an avem sistem de supraveghere video a accesului în stadion, la scena principală. Sunt 16 camere care monitorizează în timp real accesul pe stadion. Acestea vor oferi informații în timp real la centrul de comandă, acolo unde sunt structurile MAI și reprezentanții noștri. În acest an vom ști exact câtă lume a intrat și câtă lume a ieșit din perimetrul stadionului. În stadion, ca în fiecare an, știm că e cel mai mare interes. Și în acest an probabil vor fi momente în care va trebui să fluidizam oarecum accesul în stadion. În total în perimetrul festivalului, ca o măsură în plus de siguranță, să-i facem pe oameni să se simtă cât mai în siguranță aici, sunt peste 80 de camere care supraveghează perimetrul festivalului și care sunt conectate la centrul de comandă”, a declarat co-fondatorul UNTOLD, Edy Chereji.

Fanii înfocați ai festivalului își pot cumpăra bilete pentru următoarea ediție din acest weekend!

Deși clujenii se pregătesc acum pentru cele patru zile de festival, organizatorii anunță că au început pregătirile deja pentru ediția cu numărul 10, o ediție aniversară. 

Potrivit organizatorilor, vara viitoare pe scena UNTOLD vor urca în premieră artiști din top 3 mondial. 

„Dincolo de aceste detalii organizatorice, ediția asta desigur e cea mai frumoasă ediție. UNTOLD a reușit în acest an să ajungă pe locul 3 în topul celor mai mari festivaluri din lume. Deja lucrăm pentru ediția cu numărul 10, o ediție aniversară, cea mai spectaculoasă de până acum. 

Va fi cu adevărat fabuloasă, la 10 ani trebuie să arătăm de nota 10 cu steluță. Chiar din acest weekend vom pune deja în vânzare biletele pentru ediția cu numărul 10, pentru fanii înflăcărați care vor să-și asigure un loc pentru anul viitor”, a mai punctat Edy Chereji.

Comentarii Facebook