Sambata 5 Octombrie

Neversea, Queen of Festivals și naționala feminină de fotbal și-au unit forțele într-un parteneriat strategic


​​Neversea Festival și Federația Română de Fotbal, prin Naționala Feminină de Fotbal a României, inițiază un parteneriat strategic, Women’s Models = Neverseen Power, care pune bazele unei echipe unite de profesionalism, pasiuni și valori comune. Având în vedere că festivalul Neversea devine din acest an Queen of Festivals și va primi o infuzie de energie feminină în tot ceea ce înseamnă line-up, experiențe și campanii dedicate ale partenerilor, asocierea cu Naționala Feminină de Fotbal a României a venit într-un mod cât se poate de natural. 

În acest an, toți headlinerii festivalului Neversea vor primi tricourile echipei naționale de fotbal a României cu numele jucătoarelor și cu un mesaj de susținere pentru toate femeile din industria sportivă, de entertainment și nu numai. 

Nationala_Feminina_de_Fotbal_a_Romaniei_1_optimized_3000.jpg

Tot începând cu acest an, Neversea își asumă misiunea de a crește procentul de femei artiste din festival. De asemenea, anul acesta, în fiecare zi, la fiecare scenă, va fi cel puțin câte o artistă inclusă în line-up.

Scopul de a susține femeile de ieri și de azi, din toate domeniile, este unul asumat și de Naționala Feminină de Fotbal a României, care în 2023 a demarat campania „Modele de Femeie”. Iar dacă în 2023 campania își propunea să normalizeze prezența femeilor în fotbal, ca o continuare firească, scopul celei din acest an este normalizarea susținerii lor. 

Modele de femeie 2024 prezintă: ALBUM DE FAMILIE cu file de poveste din copilăria jucătoarelor, ce au luat naștere prin susținerea avută din partea părinților, a fraților și a surorilor, a bunicilor, a colegilor din curtea școlii sau a profesorilor. Însă este loc de mai bine, tocmai de aceea ele au nevoie de încurajările suporterilor și în prezent, dar și la viitoarele meciuri.  

Comentarii Facebook