Sam Smith a primit primul Disc de diamant oferit de România, în cadrul festivalului UNTOLD


Cu ocazia primului show live susținut de Sam Smith în România, în cadrul festivalului Untold, artistul a primit primul Disc de Diamant oferit de țara noastră vreodată. Albumele ,,Gloria” și „In The Lonely Hour” i-au adus această certificare britanicului.

Recent, Uniunea Producătorilor de Fonograme din România a aprobat certificarea cu Discul de Diamant, pe lângă cele deja existente: Discul de Platină și Discul de Aur. Albumul „Gloria” a fost lansat în 2023 și a ajuns rapid la această performanță, vânzându-se într-un număr record de unități în România, iar „In The Lonely Hour” a primit Discul de Diamant cu ocazia aniversării a zece ani de la lansare. Echipa Universal Music România a fost prezentă în Cluj pe 10 august pentru a înmâna cele două premii.

Acest eveniment marchează și prima dată când Sam Smith ajunge în România, festivalul UNTOLD fiind inclus în turneul mondial „Gloria – The Blackout Tour”. Cu o voce impresionantă, Sam Smith a creat o conexiune incredibilă cu cei prezenți, oferind o interpretare memorabilă ce va rămâne în istoria concertelor din România.

Pe 2 august 2024, artistul premiat cu GRAMMY, BRIT, Golden Globe și Oscar, Sam Smith, a marcat un deceniu de la lansarea albumului de debut cu o ediție aniversară. Această ediție conține piesele originale ale albumului, o nouă versiune a single-ului „I’m Not The Only One” alături de Alicia Keys, o versiune reînregistrată a piesei „Stay With Me”, piesa exclusivă „Little Sailor”, versiuni live ale mai multor melodii și colaborări anterior lansate cu Mary J. Blige, A$AP Rocky și John Legend, potrivit virginradio.ro.


Comentarii Facebook