Sambata 12 Octombrie

UNTOLD 2025- Peste 50.000 de abonamente vândute deja! Grăbiți-vă să vă luați bilet la preț special, căci de luni se scumpesc!


Anul viitor, festivalul UNTOLD își va deschide porțile la Cluj-Napoca între 7 și 10 august, promițând o ediție memorabilă. UNTOLD X, cea de-a 10-a ediție a festivalului, va marca acest eveniment aniversar cu un lineup spectaculos de artiști internaționali și DJ-i, mulți dintre aceștia în premieră în România.

Interesul pentru UNTOLD 2025 a fost uriaș, cu peste 10.000 de abonamente achiziționate în mai puțin de 24 de ore, ridicând astfel numărul total de abonamente vândute la peste 50.000. Fanii care doresc să fie parte din acest festival legendar pot achiziționa abonamente la prețul promoțional de 139 de euro până duminică, 13 octombrie, ora 23:59. După această dată, prețurile vor crește, conform anunțului organizatorilor.

UNTOLD este clasat pe locul 3 în topul celor mai mari evenimente muzicale din lume, fiind comparabil cu festivaluri de renume mondial, precum Tomorrowland din Belgia și EDC Las Vegas din SUA. Festivalul continuă să atragă un public internațional, fiind un reper important în industria muzicală globală.

Pentru cei care încă nu și-au rezervat locul la UNTOLD X, abonamentele sunt disponibile pe site-ul oficial al festivalului, untold.com. Organizatorii promit o ediție aniversară plină de magie, spectacol și emoții de neuitat.

Comentarii Facebook