VIDEO. Cluj Arena a fost plină până la refuz și în ultima zi de UNTOLD! Burna Boy, un artist din Nigeria, a făcut senzație pe scena principală


Ultima zi a călătoriei prin universul UNTOLD le-a oferit fanilor un show total al nigerianului Burna Boy, singurul artist african care a avut două evenimente sold-out, doi ani la rând, pe London Stadium. 

Cu un stil muzical unic, care îmbină influențele afrobeat cu elemente de dancehall, reggae și hip-hop, Burna Boy a reușit să cucerească inimile fanilor.

Distracție mare a fost și la celelalte scene din festival. Ediția cu numărul nouă a festivalului Untold a fost închisă de DJ Bliss, iar fanii au petrecut, ca întotdeauna, până în zori.

Sâmbătă au fost puse deja în vânzare primele abonamente pentru ediția aniversară UNTOLD 2025, peste 15.000 de fani și-au asigurat bucuria de a experimenta cea de-a 10-a ediție a festivalului UNTOLD.

Potrivit organizatorilor, vara viitoare pe scena UNTOLD vor urca în premieră artiști din top 3 mondial. 

„Deja lucrăm pentru ediția cu numărul 10, o ediție aniversară, cea mai spectaculoasă de până acum. Va fi cu adevărat fabuloasă, la 10 ani trebuie să arătăm de nota 10 cu steluță”, a declarat co-fondatorul UNTOLD, Edy Chereji.

Comentarii Facebook