VIDEO. Sam Smith, show total la UNTOLD 2024. Artistul britanic cu voce angelică a impresionat și prin multiplele ținute extravagante - Vezi FOTO


Sam Smith a făcut senzație pe scena festivalului UNTOLD 2024, oferind un show de neuitat atât prin prestația sa vocală, cât și prin ținutele impresionante pe care le-a purtat pe parcursul concertului. 

1.jpeg

„Mă bucur că m-ați primit la Untold, suntem onorați să fim aici cu voi în această seară, pe acest stadion incredibil. Vă mulțumim din suflet că ne-ați primit aici pe scenă! Sunteți gata să vă distrați alături de noi în această seară? 

2.jpeg

La toate concertele noastre pe care le-am susținut pe tot globul, le spunem oamenilor același lucru, seara aceasta este despre un singur lucru, despre libertate. Așa că vă rugăm să vă distrați alături de noi în această seară. Mulțumim! Sper să vă placă show-ul”, le-a transmis Sam Smith miilor de fani care au venit la scena principală anume pentru artistul britanic.

3.jpeg

Artistul britanic a reușit să creeze o atmosferă pe care cei prezenți nu o vor uita prea curând. Stadionul Cluj Arena a fost plin până la refuz, iar momentul de vârf al serii a fost marcat de o interpretare emoționantă a piesei „Stay With Me”. Cu siguranță, nu va fi uitat nici finalul, artistul britanic i-a lăsat fără cuvinte pe spectatori și cu prestația sa pentru hitul „unholy”, lipsită total de inhibiții. 

Sam Smith s-a pregătit temeinic pentru concertul din România, pe care l-a inclus în turneul său, intitulat ”Gloria”. Artistul a venit la Cluj însoțit de o echipă formată din 50 de persoane, dar și de un echipament pe măsura show-urilor sale incredibile. Starul britanic a avut nevoie de 21 de tone de echipamente muzicale, echipamente de sunet și scenă, transportate în trei camioane pentru show-ul de sâmbătă. 

Comentarii Facebook